Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za nic - Solar

rumek13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dostalem bana na psotac na serwerze solar.

Na e-mail przyszlo cos takiego:

,,Niestety musieliśmy zablokować konto xxxxxxx z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

Blokada do wyjasnienia. Prosze wyslac zgloszenie:

support.metin2.pl/

Konto pozostanie zablokowane do: Na stałe.''

YYYYYyyyyyyy Co to ma byc??

Opublikowano

blokada do wyjasnienia ?? napisz do supportu w tej sprawie, moze jakies nie porozumienie. grales na modzie lub innych "przyspieszaczach" ??

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Nie.To jest konto glowne.Nie gralem na cheatach.

Czy to mozliwe ze dlatego ze bilem boty w m2 i jak widzialem fishbota to go omdlewalem?

Obecnie od kilku miesiecy niemam zadnego cheata.

Nie gralem na zadnych wspomagaczach juz od ponad roku.

Co jest grane??

napisalem ale za nim bd odpowiedz to ludzie...

Bywalec
Opublikowano

Napisz do supportu zapytanie za co masz bana i wyjaśnione.

Może Twoje konto jest powiązane z jakimś cheaterem i nie są pewni, lub po prostu coś innego przeskrobałeś.

Mogą mieć domyślenia,że handlujesz na allegro itp.

Opublikowano

Dokładnie, napisz do supportu.

Wiele się zdarza takich pomyłek, chyba, że kogoś obraziłeś lub stosowałeś groźby karalne to co innego, bana na metinie nie dostaje się tylko za haxy

:)

Opublikowano

Ja dostałem bana na 2 konta za " nie dozwolone oprogramowania " choc długo nie grałem .. na stałe ...

Opublikowano

Poczekaj na odpowiedź supportu,powinni Ci wytłumaczyć na czym sprawa stoi.

Nie mogli zablokować Ci konta bez przyczyny.

Skoro twierdzisz, że nie złamałeś żadnego pkt. regulaminu i tak jest poinformuj o tym support.

Powinieneś być odblokowany. Niestety takie blokady przez pomyłkę również się zdarzają :>

Opublikowano

Wyglada na to że nie odzyskam konta.

Niezla faza.

Jestem oskarzony o kradziesz tego konta a Administracja napisala ze jest to konto kradzione.Poprosilem ich o dowody to napisali ze wystarczajacym dowodem jest to ze po zgloszeniu o kradziezy na konto logowalo sie inne ip.

Napisalem im ze konto dostalem od brata bo tak rzeczywiscie bylo to teraz karzą mi go przesluchiwac.

Jest szansa ze odblokuja mi to konto???

Opublikowano

odpowiedz na pytania takie jak: oryginalny email,hasla jakie byly uzywane na koncie,hasla do banku jakie byly uzywane na koncie,kiedy placiles za SM,co kupywales na IS,kiedy wbiles dany skill itd...,Kiedy wbiles dany lvl,kiedy dany przedmiot zdobyles,podaj im duzo szczegolow na temat konta,a konto odbanuja odrazu:)

Opublikowano

Przede wszystkim powiedz im datę rejestracji . Pamiętaj tylko by się pośpieszyć bo na odwołanie masz 2 mies.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

na solarze blokuja za nic ja sam dostałem a nie hackowalem a powod jest uzywanie nielegalnego oprogramowania za to ze na czacie byla dyskusja o cheatach ^^

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...